fredag den 30. marts 2012

Omplantning slutSå er lige på det sidste af marts måned og der har været nogle dejlige lune dage og jeg har nået at plante alle mine bonsai om, jeg har været på yamadori tur med bonsai klubben jeg har været på have yamadori.


 
Dette er resultatet af klubbens tur til Nordfalster, en gammel NAVR, som jeg håber meget på, vil overleve, den havde gode rødder og sad sammen begge stammer, men da vi gravede den op - skildte den ad i to, men jeg har bundet dem sammen og håber at de vil fortsætte sådan.
Denne avnbøg er gravet op fra min mark, den har været i træningsskål, men blev plantet ud i marken for 4 eller 5 år siden, og er vokset rigtig fint - har fået meget mere stamme. Nu skal jeg have klippet den tilbage. 
      


Denne bøg er hentet i Sverige for ca. 5-6 år siden og har stået i trænings kasse lige siden, men jeg tror den kan blive interessant hvis den bliver carvet efter Wills principper, så derfor er den kommet frem i lyset.


Denne Lind har også groet på marken i ca, 5 år og er blevet meget mere interessant - har fået mere tykkelse - og jeg har planer om beskæring af den, nu får den lov at gro en tid før jeg begynder at arbejde videre på den. I sin tid har jeg fået den af et tidligere medlem af BONSAI NAN KAI, han havde haft den fra en lille stikling fra Linde Alleen i Sundby.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar