fredag den 1. april 2011

YAMADORI på NORDVESTSJÆLLAND

Yvonne inviterede på Yamadori den 26. Marts, Det var noget mark, der skulles oversvømmes - omdannes til en sø, og der stod en masse tjørn på marken, og vi kunne bare grave alt det vi lystede. Henrik og Jeg tog afsted fra tidlig formiddag med spader, kraftige handsker og gode grensakse.
Vi var inviteret på lidt frokost også, vejret var skønt og vi var spændte på hvad der ventede os.
                                                  Ja der er højt til himlen - som Erling viser.
Henrik roder - han har fundet noget rigtig godt, men
kors hvor de stikker.        

             Palle og jeg står og nyder de andres arbejde      
             og jeg ømmer mig over mine forstukne
             hænder - flot vejr - lidt blæst - ok.
             Vi så både en Rød Glente og et par rådyr
             ude på marken.
Her har jeg fundet noget, der kunne bruges, så skulle den jo klippes lidt ind, så den var til at komme til at grave op, men det var nu ikke det værste for jorden var meget løs og sandet.


Her er så et af resultaterne - klar til hjemtransport, men først skulle de bæres nogle hundrede meter op til bilerne og det gav lange arme, men vi havde flinke hjælpere i både Palle, Yvonne og Deres søn og svigerdatter, så gik nu meget nemt - sådan da.

Men ingen Yamadori uden uheld - så da vi var ved bilerne og skulle pakke dem til hjemkørsel, var Erlings træ/busk for høj, så han klippede toppene af og sparkede dem væk, men det skulle han aldrig have gjort, for toppen kvitterede med at stikke en stor ca. 5 cm lang torn ned i hans vrist, så der kun stak ½ cm op, så nu måtte vi hen og finde forbindingskasserne frem. Men han kunne da selv køre hjem og jeg håber at han er fit for fight igen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar